Madelaine Jeansson, PT, mammamagetränare


Träna rätt, träna smart och ha kul!

Mitt namn är Madelaine och jag brinner för träning och hälsa! Jag har alltid älskat att röra på mig. Min stora är passion är även att motivera och inspirera andra att träna. Jag vet att alla mår så mycket bättre av att träna och att leva ett mer hälsosamt liv. Jag fokuserar på att träna smart - din kropp har stor nytta av träning för att orka med det dagliga livet. Jag individanpassar all träning och utgår ifrån dina mål med träningen. Givetvis är det också viktigt att vi har kul på vägen till dina mål.

Utbildning & Kurser

  • 2014 Certifierad personlig tränare och kostrådgivare
  • 2017 Certifierad mammmagetränare (Mammamage)
  • 2018 Mammagravid utbildning (Mammamage)

Kompetenser

  • Träning för gravida och mammor
  • Bli stark inifrån och ut – träning av inre magmuskler
  • Funktionell träning - styrka, kondition och balans

Vad andra säger om oss

5 stjärnor vill jag ge till det bästa gymmet jag någonsin tränat på, har tidigare varit på några av de andra gymmen i Kalmar, men de har mycket att lära av denna gymägaren. 32 år har respekt med sig och den kunskap han har om träning och kost. Allt är noga planerat och utvalt när det gäller maskinparken mm. Alltid rent och snyggt och bra ordning på gymmet.

Marcus Andersson

Kraftverket Gym har efter ombyggnaden fått en helt annan atmosfär, ny maskinpark, mer fria vikter samt inredning i toppklass. Nya fina omklädningsrum mm. Samt att nu är det bemannat som för i tiden med ägaren Christer.

Anders (Bamse) Hedlund

Gymmet som har allt och lite till, bästa utbudet med kosttillskott till suveränt bra priser. Solarium med aircond. Fina massagefåtöljer som bara dem är värt månadsavgiften!

Lena Karlsson

Gillar verkligen detta gym, atmosfären, medlemmarna mm. Och här går man verkligen in för att träna hårt och målmedvetet klart bäst i Kalmar.

Anna Johansson

Ett gym för alla vare sig ålder eller målsättning med träningen.

Robin Quiros

Bästa gymmet i Kalmar utan tvekan , bra maskinpark, bra ventilation och trevliga människor.

Calle Petersson