Diana Krivenko, PT


Gör livet enklare - träna och ha kul!

Att inspirera andra till att hitta glädje i träningen är det vad jag har passion för! Våra kroppar är byggda för rörelse och i min värld finns det inga ursäkter för att ha en stillasittande livsstil. Min träningsbakgrund innehåller många olika aktiviteter och det är fortfarande roligt att testa något nytt. Efter att ha blivit mamma har träning fått ännu större betydelse i mitt liv! Att vara starka, friska och snygga är det bästa vad vi kan ge till våra barn! Man orkar mer helt enkelt! Träning behöver inte vara komplicerad och det är viktigt att hitta det som passar just dig! Att få hjälpa dig att uppnå dina mål och bygga upp bra rutiner är viktigaste i min roll som din personlig tränare!

Utbildning & Kurser

  • Idrottsvetenskap/ Linnéuniversitet 2012 – 2016
  • Fysisk Aktivitet på Recept (FaR)/ Smålandsidrotten 2016
  • Lic. ELEIKO Personal Trainer 2018

Kompetenser

  • Funktionell träning/ HIIT
  • Styrketräning
  • Fysisk Aktivitet på Recept (FaR)

Vad andra säger om oss

5 stjärnor vill jag ge till det bästa gymmet jag någonsin tränat på, har tidigare varit på några av de andra gymmen i Kalmar, men de har mycket att lära av denna gymägaren. 32 år har respekt med sig och den kunskap han har om träning och kost. Allt är noga planerat och utvalt när det gäller maskinparken mm. Alltid rent och snyggt och bra ordning på gymmet.

Marcus Andersson

Kraftverket Gym har efter ombyggnaden fått en helt annan atmosfär, ny maskinpark, mer fria vikter samt inredning i toppklass. Nya fina omklädningsrum mm. Samt att nu är det bemannat som för i tiden med ägaren Christer.

Anders (Bamse) Hedlund

Gymmet som har allt och lite till, bästa utbudet med kosttillskott till suveränt bra priser. Solarium med aircond. Fina massagefåtöljer som bara dem är värt månadsavgiften!

Lena Karlsson

Gillar verkligen detta gym, atmosfären, medlemmarna mm. Och här går man verkligen in för att träna hårt och målmedvetet klart bäst i Kalmar.

Anna Johansson

Ett gym för alla vare sig ålder eller målsättning med träningen.

Robin Quiros

Bästa gymmet i Kalmar utan tvekan , bra maskinpark, bra ventilation och trevliga människor.

Calle Petersson