Chris Joyner, PT


We are the Sum of Choices. We are the Living Consequences of Our Actions and Our In-Actions. Your attitude will directly influence who you will be and where you will go from this point on!

Min lång resa inom idrott och hälsa började när jag var en liten grabb. Jag tränade och tävlade på elitnivå inom simning och kampsport i Australien. Jag fick mitt första jobb på ett boxnings gym när jag var 16 år, där jag hjälpte jag med styrketräning och även med kostupplägg. Då var det inget internet och det var svårt att hitta rätt information, men det var alltid viktigt att bli bättre och bättre. För mig är det viktigt att se hur människor utvecklas och blir starkare. Jag ger alltid mina kunder något utöver det vanliga, något extra!

Utbildning & Kurser

  • Australian Institute of Fitness (Master Personal Trainer)
  • Lic. Personlig Tränare/ Kostrådgivare (Poliquin Personal Training)
  • Poliquin International Certification Program (PICP): Biosigniture Level 1, Level 2
  • Olympic Lifting Coach, Eleiko Sweden

Kompetenser

  • Styrketräning, Funktionell träning
  • Kroppsförändring (Viktminskning/ Muskelökning)
  • Kostrådgivning/ Livsstilscoaching
  • Specifik träning för golf, kampsport & ishockey

Vad andra säger om oss

5 stjärnor vill jag ge till det bästa gymmet jag någonsin tränat på, har tidigare varit på några av de andra gymmen i Kalmar, men de har mycket att lära av denna gymägaren. 32 år har respekt med sig och den kunskap han har om träning och kost. Allt är noga planerat och utvalt när det gäller maskinparken mm. Alltid rent och snyggt och bra ordning på gymmet.

Marcus Andersson

Kraftverket Gym har efter ombyggnaden fått en helt annan atmosfär, ny maskinpark, mer fria vikter samt inredning i toppklass. Nya fina omklädningsrum mm. Samt att nu är det bemannat som för i tiden med ägaren Christer.

Anders (Bamse) Hedlund

Gymmet som har allt och lite till, bästa utbudet med kosttillskott till suveränt bra priser. Solarium med aircond. Fina massagefåtöljer som bara dem är värt månadsavgiften!

Lena Karlsson

Gillar verkligen detta gym, atmosfären, medlemmarna mm. Och här går man verkligen in för att träna hårt och målmedvetet klart bäst i Kalmar.

Anna Johansson

Ett gym för alla vare sig ålder eller målsättning med träningen.

Robin Quiros

Bästa gymmet i Kalmar utan tvekan , bra maskinpark, bra ventilation och trevliga människor.

Calle Petersson