André Tjärnberg, PT


You either train hard or you train long, not both!

Jag är en kille som har spelat innebandy stora delar av mitt liv. Jag har alltid varit intresserad av styrketräning, och eftersom det intresset fanns ville jag utbilda mig mer inom ämnet. Därför började jag plugga Idrottsvetenskap på universitet. Min favoritträning fortfarande är att spela innebandy, och favorit pass på gymmet är överkropp (press- och dragövningar). Tycker även att teknikträning är viktigt för det hjälper att förebygga olika typer av skador. Gör man övningarna med bra teknik får man ut mer av dem i form av styrkeökning och muskeltillväxt.

Utbildning & Kurser

  • Idrottsvetarprogrammet/ Linnéuniversitet 2016 - 2019
  • Lic. ELEIKO Personal Trainer 2018

Kompetenser

  • Styrkeökning/muskeltillväxt
  • Teknikträning
  • Kostrådgivning

Vad andra säger om oss

5 stjärnor vill jag ge till det bästa gymmet jag någonsin tränat på, har tidigare varit på några av de andra gymmen i Kalmar, men de har mycket att lära av denna gymägaren. 32 år har respekt med sig och den kunskap han har om träning och kost. Allt är noga planerat och utvalt när det gäller maskinparken mm. Alltid rent och snyggt och bra ordning på gymmet.

Marcus Andersson

Kraftverket Gym har efter ombyggnaden fått en helt annan atmosfär, ny maskinpark, mer fria vikter samt inredning i toppklass. Nya fina omklädningsrum mm. Samt att nu är det bemannat som för i tiden med ägaren Christer.

Anders (Bamse) Hedlund

Gymmet som har allt och lite till, bästa utbudet med kosttillskott till suveränt bra priser. Solarium med aircond. Fina massagefåtöljer som bara dem är värt månadsavgiften!

Lena Karlsson

Gillar verkligen detta gym, atmosfären, medlemmarna mm. Och här går man verkligen in för att träna hårt och målmedvetet klart bäst i Kalmar.

Anna Johansson

Ett gym för alla vare sig ålder eller målsättning med träningen.

Robin Quiros

Bästa gymmet i Kalmar utan tvekan , bra maskinpark, bra ventilation och trevliga människor.

Calle Petersson