Kraftverket Gym Exclusive Mönsterås

Torggatan 4-6, Mönsterås

BEMANNADE TIDER

tisdagar 17.00 – 19.00

TELEFON

0480 – 211 60

ADRESS

Torggatan 4 - 6, 383 31 Mönsterås

Ett komplett gym

På vårt Exclusive gym i Mönsterås har vi skapat en trevlig atmosfär för våra medlemmar. Ett komplett gym med stort utbud av konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och fia vikter. På vårt gym erbjuder vi även gruppträning och personlig träning för ännu bättre träningsupplevelse. Här hittar du allt som behövs för en bra träning oavsett träningsnivå.

Ett komplett gym

Ett gym där du hittar allt för en effektiv träning i en fräsch miljö. På gymmet finns ett stort utbud av olika träningsmaskiner och träningsredskap, gruppträningar och även personlig träning. Som en ny medlem får du alltid träningsrådgivning för en trygg start.

Fria vikter

Maximera din träning med hjälp av fria vikter. På gymmet finns det hantlar, viktplattor, kettlebells, skivstänger i olika vikter. Allt för att du som medlem ska kunna anpassa träningen efter din förmåga!

Ny konditionspark

I maj 2019 har vi skaffat en helt ny konditionspark på gymmet. Här hittar ni senaste konditionsmaskiner från Technogym så som löpband, trappmaskin, cyklar, crosstrainers, roddmaskin m.m.

Effektiv gruppträning

Variera din träning och få bättre träningsresultat genom att träna i grupp! Vi har stort utbud av gruppträningar som passar alla: Spinning, Core, Yoga, Step, Dans m.m. Våra instruktörer peppar och motiverar dig under hela passet!

Solarium

Saknar du solen? Hos oss lyser alltid solen 365 dagar om året – besök våra solarier och ge hela kroppen en vacker och solbrun hud. Vi har solarier från Ultra Tan som ger en skön upplevelse och bra bruningseffekt.

Turistkort

Finns att köpa under juni, juli och augusti. Turistmånad för 549 kr och turistvecka för 299 kr. Turistkort köps på öppethus: tisdagar 17.00 - 19.00

Klubb Sverige - 225 gym

225 gym i Sverige är anslutna och finns på 177 orter. Är du på semester
eller jobb på annan ort då är det bra att ha tillgång till dessa gym.

Priser

Typ av medlemskap 12 mån 6 mån Löpande* FAR (12 mån)**
Ordinarie 299 kr/mån 349 kr/mån 399 kr/mån 249 kr/mån
Student/Senior 239 kr/mån 289 kr/mån 339 kr/mån 189 kr/mån
Medlemsavgift 400 kr 400 kr 400 kr 200 kr

* Avtal utan bindningstid. Uppsägningstid är innevarande och nästkommande månad
** FAR (Fysisk aktivitet på recept). Rabbaterat avtal med uppvisande av FaR intyg. Endast årskort

Turistmanad 549 kr
Turistvecka 299 kr

Vad andra säger om oss

5 stjärnor vill jag ge till det bästa gymmet jag någonsin tränat på, har tidigare varit på några av de andra gymmen i Kalmar, men de har mycket att lära av denna gymägaren. 32 år har respekt med sig och den kunskap han har om träning och kost. Allt är noga planerat och utvalt när det gäller maskinparken mm. Alltid rent och snyggt och bra ordning på gymmet.

Marcus Andersson

Kraftverket Gym har efter ombyggnaden fått en helt annan atmosfär, ny maskinpark, mer fria vikter samt inredning i toppklass. Nya fina omklädningsrum mm. Samt att nu är det bemannat som för i tiden med ägaren Christer.

Anders (Bamse) Hedlund

Gymmet som har allt och lite till, bästa utbudet med kosttillskott till suveränt bra priser. Solarium med aircond. Fina massagefåtöljer som bara dem är värt månadsavgiften!

Lena Karlsson

Gillar verkligen detta gym, atmosfären, medlemmarna mm. Och här går man verkligen in för att träna hårt och målmedvetet klart bäst i Kalmar.

Anna Johansson

Ett gym för alla vare sig ålder eller målsättning med träningen.

Robin Quiros

Bästa gymmet i Kalmar utan tvekan , bra maskinpark, bra ventilation och trevliga människor.

Calle Petersson