Klassiskt Gym sedan 1986

Borgavägen 5, Kalmar

BEMANNADE TIDER

vardagar 15 - 18

TELEFON

070 - 521 50 77

ADRESS

Borgavägen 5, Kalmar

Välkommen till Kraftverket Gym Kalmar

Med 33 års erfarenhet av att driva gym så har vi valt ut det bästa som marknaden har att erbjuda för dem som verkligen gillar att träna och vill ha resultat. Vi har även sett till så att vi har bästa ventilationen och aircondition för bra träningsmiljö. Hos oss trivs medlemmarna, många har tränat här i över 25 år. Det är resultatet av att vi tar väl hand om våra medlemmar. Här är alltid rent och snyggt både på gym och i omklädningsrum. Inga trasiga dynor och vikter, handtag o hantlar hängs/läggs tillbaka på sin plats. Med andra ord här är det ordning och reda. I Proteinbutiken finner du det bästa och senaste inom kosttillskott till bättre priser än vad näthandeln kan erbjuda. Med vår erfarenhet så har vi plockat ut det bästa och som vi vet fungerar.

Vår träningsanläggning

Kraftverket gym som är helrenoverat 2018 har en maskinpark från Hammer Strength och TechnoGym. Givetvis finns här även ett stort utbud av fria vikter. Vi har även Air Condition, för bästa tänkbara träningsmiljö.

Konditionsavdelningen

Vi erbjuder en stor avdelning för dig som vill träna kondition eller värma upp innan styrkepasset. Konditionsparken är utrustad med konditionsmaskiner med inbyggd TV och internet.

Solarium

Vi har solarium från det världsledande märket Ergoline och solariet är utrustat med aircondition för bästa komfort. Vi är noga med att alltid använda rör av bästa kvalité.

Massage

Slappna av efter träningen i en skön massagefåtölj. Mycket bra för återhämtningen. Gratis för alla medlemmar.

Proteinbutiken

Maximera dina träningsresultat genom att optimera din kost i samband med träning. Hos oss i Proteinbutiken hittar du särskilt utvalda kosttillskott till bästa pris! Butiken är öppen vardagar 15-18!

Turistkort

Finns att köpa under juni, juli och augusti. Turistmånad för 549 kr och turistvecka för 299 kr. Turistkort köps på öppethus mån- fre 15.00 - 18.00

Klubb Sverige - 225 gym

225 gym i Sverige är anslutna och finns på 177 orter. Är du på semester
eller jobb på annan ort då är det bra att ha tillgång till dessa gym.

Priser

Typ av medlemskap 12 mån 6 mån Löpande* FAR (12 mån)**
Ordinarie 349 kr/mån 399 kr/mån 449 kr/mån 299 kr/mån
Student/Senior 289 kr/mån 339 kr/mån 389 kr/mån 239 kr/mån
Medlemsavgift 400 kr 400 kr 400 kr 200 kr

* Avtal utan bindningstid. Uppsägningstid är innevarande och nästkommande månad
** FAR (Fysisk aktivitet på recept). Rabbaterat avtal med uppvisande av FaR intyg. Endast årskort

Turistmanad 549 kr
Turistvecka 299 kr

Vad andra säger om oss

5 stjärnor vill jag ge till det bästa gymmet jag någonsin tränat på, har tidigare varit på några av de andra gymmen i Kalmar, men de har mycket att lära av denna gymägaren. 32 år har respekt med sig och den kunskap han har om träning och kost. Allt är noga planerat och utvalt när det gäller maskinparken mm. Alltid rent och snyggt och bra ordning på gymmet.

Marcus Andersson

Kraftverket Gym har efter ombyggnaden fått en helt annan atmosfär, ny maskinpark, mer fria vikter samt inredning i toppklass. Nya fina omklädningsrum mm. Samt att nu är det bemannat som för i tiden med ägaren Christer.

Anders (Bamse) Hedlund

Gymmet som har allt och lite till, bästa utbudet med kosttillskott till suveränt bra priser. Solarium med aircond. Fina massagefåtöljer som bara dem är värt månadsavgiften!

Lena Karlsson

Gillar verkligen detta gym, atmosfären, medlemmarna mm. Och här går man verkligen in för att träna hårt och målmedvetet klart bäst i Kalmar.

Anna Johansson

Ett gym för alla vare sig ålder eller målsättning med träningen.

Robin Quiros

Bästa gymmet i Kalmar utan tvekan , bra maskinpark, bra ventilation och trevliga människor.

Calle Petersson