Kraftverket Gym Exclusive Kalmar

Välkommen till Kraftverket Gym Exclusive i Kalmar

BEMANNADE TIDER

mån 15.00 - 18.00 ons & fre 14.00 - 17.00

TELEFON

0480 - 211 60

ADRESS

Rimsmedsvägen 23, Kalmar

Kraftverket Gym Exclusive Kalmar

På vårt Exclusive gym i Kalmar har vi skapat en trevlig och familjär atmosfär för våra medlemmar. Ett komplett gym med stort utbud av konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter. På vårt gym erbjuder vi även gruppträning och personlig träning för ännu bättre träningsupplevelse. Gymmet är renoverat och uppdterat under 2019 och har allt du behöver för en bra träning oavsett din träningsnivå.

Ett komplett gym

På gymmet hittar du ett stort utbud av olika träningsmaskiner och fria vikter. Vi har en stor avdelning med konditionsmaskiner så som löpband, trappmaskiner, roddmaskin, cyklar, crosstrainers m.m. En stor maskinpark från Technogym för styrketräningen och även stort utbud av fria vikter.

Effektiv gruppträning

Variera din träning och få bättre träningsresultat genom att träna i grupp! Vi har stort utbud av gruppträningar som passar alla: Body Pump, Core, Spinning, Indoor Walking, Yoga m.m. Våra instruktörer peppar och motiverar dig under hela passet!

Massage

Slappna av efter träningen och få en stark känsla av välbefinnande. Unna dig massage i en skön massagefåtölj som är mycket bra för återhämtningen. Gratis för alla medlemmar.

Solarium

Saknar du solen? Hos oss lyser alltid solen 365 dagar om året – besök våra solarier och ge hela kroppen en vacker och solbrun hud. Vi har solarier från Ultra Tan som ger en skön upplevelse och bra bruningseffekt.

Bastu

Att basta är bra för kropp & själ. Mjuka upp muskler och leder samt gör dig harmonisk, avslappnad och lugn efter träningen i våra fina bastur.

Turistkort

Finns att köpa under juni, juli och augusti. Turistmånad för 549 kr och turistvecka för 299 kr. Turistkort köps på öppethus mån 15.00 - 18.00, ons 14.00-17.00, fre 14.00-16.30

Klubb Sverige - 225 gym

225 gym i Sverige är anslutna och finns på 177 orter. Är du på semester
eller jobb på annan ort då är det bra att ha tillgång till dessa gym.

Priser

Typ av medlemskap 12 mån 6 mån Löpande* FAR (12 mån)**
Ordinarie 349 kr/mån 399 kr/mån 449 kr/mån 299 kr/mån
Student/Senior 289 kr/mån 339 kr/mån 339 kr/mån 239 kr/mån
Medlemsavgift 400 kr 400 kr 400 kr 200 kr

* Avtal utan bindningstid. Uppsägningstid är innevarande och nästkommande månad
** FAR (Fysisk aktivitet på recept). Rabbaterat avtal med uppvisande av FaR intyg. Endast årskort

Turistmanad 549 kr
Turistvecka 299 kr

Vad andra säger om oss

5 stjärnor vill jag ge till det bästa gymmet jag någonsin tränat på, har tidigare varit på några av de andra gymmen i Kalmar, men de har mycket att lära av denna gymägaren. 32 år har respekt med sig och den kunskap han har om träning och kost. Allt är noga planerat och utvalt när det gäller maskinparken mm. Alltid rent och snyggt och bra ordning på gymmet.

Marcus Andersson

Kraftverket Gym har efter ombyggnaden fått en helt annan atmosfär, ny maskinpark, mer fria vikter samt inredning i toppklass. Nya fina omklädningsrum mm. Samt att nu är det bemannat som för i tiden med ägaren Christer.

Anders (Bamse) Hedlund

Gymmet som har allt och lite till, bästa utbudet med kosttillskott till suveränt bra priser. Solarium med aircond. Fina massagefåtöljer som bara dem är värt månadsavgiften!

Lena Karlsson

Gillar verkligen detta gym, atmosfären, medlemmarna mm. Och här går man verkligen in för att träna hårt och målmedvetet klart bäst i Kalmar.

Anna Johansson

Ett gym för alla vare sig ålder eller målsättning med träningen.

Robin Quiros

Bästa gymmet i Kalmar utan tvekan , bra maskinpark, bra ventilation och trevliga människor.

Calle Petersson