Kraftverket Gym Färjestaden

Storgatan 9, Färjestaden

BEMANNADE TIDER

mån & tor 18:00 – 19:30

TELEFON

070 - 521 50 77

ADRESS

Storgatan 9, Färjestaden

Välkommen till Kraftverket Gym Färjestaden

Vi erbjuder dig en fräsch luftkonditionerad gymanläggning med konditionsmaskiner så som cross trainers, löpband och spinningcyklar, roddmaskiner och vario tillsammans med solarium, bastu och härliga massagestolar. Vi har öppet alla dagar mellan 04.30 och 24.00 alla dagar året runt. Vi har bemanning måndagar och torsdagar mellan 18.00 och 19.30.

Aircondition för bästa träningsmiljö

Träningslokalen är luftkonditionerad och har kvalitetsutrustning från Technogym. Fria vikter och konditionsmaskiner så som löpband, crosstrainers, cyklar med mera.

Barnrum

Vi tycker det är viktigt med träning, samtidigt vet vi att många har det svårt att gå ihop tidsmässigt. Därför har vi investerat i ett fint barnrum där barnen kan leka och aktivera sig under tiden.

Solarium

Pröva vårt fräscha solarium i anslutning till din träning. Vi har solarier från Ultra Tan som ger en skön upplevelse och bra bruningseffekt. Vi är noga med att alltid använda rör av bästa kvalité.

Bastu med havsutsikt

Att basta efter träning är bra för hela kroppen. Att basta med havsutsikt är även bra för själen. Kom och upplev detta. Gratis för alla medlemmar.

Massage

Slappna av efter träningen i en skön massagefåtölj. Mycket bra för återhämtningen. Gratis för alla medlemmar.

Turistkort

Finns att köpa under juni, juli och augusti. Turistmånad för 549 kr och turistvecka för 299 kr. Turistkort köps på öppethus mån & tor 18.00 - 19.30.

Klubb Sverige - 225 gym

225 gym i Sverige är anslutna och finns på 177 orter. Är du på semester
eller jobb på annan ort då är det bra att ha tillgång till dessa gym.

Priser

Typ av medlemskap 12 mån 6 mån Löpande* FAR (12 mån)**
Ordinarie 299 kr/mån 349 kr/mån 399 kr/mån 249 kr/mån
Student/Senior 239 kr/mån 289 kr/mån 339 kr/mån 189 kr/mån
Medlemsavgift 400 kr 400 kr 400 kr 200 kr

* Avtal utan bindningstid. Uppsägningstid är innevarande och nästkommande månad
** FAR (Fysisk aktivitet på recept). Rabbaterat avtal med uppvisande av FaR intyg. Endast årskort

Turistmanad 549 kr
Turistvecka 299 kr

Vad andra säger om oss

5 stjärnor vill jag ge till det bästa gymmet jag någonsin tränat på, har tidigare varit på några av de andra gymmen i Kalmar, men de har mycket att lära av denna gymägaren. 32 år har respekt med sig och den kunskap han har om träning och kost. Allt är noga planerat och utvalt när det gäller maskinparken mm. Alltid rent och snyggt och bra ordning på gymmet.

Marcus Andersson

Kraftverket Gym har efter ombyggnaden fått en helt annan atmosfär, ny maskinpark, mer fria vikter samt inredning i toppklass. Nya fina omklädningsrum mm. Samt att nu är det bemannat som för i tiden med ägaren Christer.

Anders (Bamse) Hedlund

Gymmet som har allt och lite till, bästa utbudet med kosttillskott till suveränt bra priser. Solarium med aircond. Fina massagefåtöljer som bara dem är värt månadsavgiften!

Lena Karlsson

Gillar verkligen detta gym, atmosfären, medlemmarna mm. Och här går man verkligen in för att träna hårt och målmedvetet klart bäst i Kalmar.

Anna Johansson

Ett gym för alla vare sig ålder eller målsättning med träningen.

Robin Quiros

Bästa gymmet i Kalmar utan tvekan , bra maskinpark, bra ventilation och trevliga människor.

Calle Petersson