Kraftverket Gym Exclusive Borgholm

Tullgatan 4, Borgholm

BEMANNADE TIDER

mån & tor 17.00 – 19.00

TELEFON

0480 – 211 60

ADRESS

Tullgatan 4, 387 31 Borgholm

Välkommen till Kraftverket Gym Exclusive i Borgholm

Välkomna in till ett fräscht och fantastiskt vackert gym i två plan. På vårt gym i Borgholm erbjuder vi konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner, fria vikter, gruppträning, personlig träning, massör och bastu för en skön avkoppling efter träningen.

Ett komplett gym

Ett gym där du hittar allt för en effektiv träning i en fräsch miljö. På gymmet finns ett stort utbud av olika träningsmaskiner och träningsredskap, gruppträningar och även personlig träning. Som en ny medlem får du alltid träningsrådgivning för en trygg start.

Fräscha och luftiga lokaler

Ljust och fint gym i två plan med en stor variation av träningsmaskiner som passar alla oavsett träningsnivå!

Nya styrketräningsmaskiner

I maj 2019 har vi utökat sortimentet med nya PURE STRENGTH styrketräningsmaskiner från Technogym. Med plate - loaded styrketräningsmaskiner kombineras god teknik med effektiv styrketräning. Med PURE STRENGTH kan du lyfta tungt och uppleva känslan av fria vikter men med god säkerhet.

Effektiv gruppträning

Variera din träning och få bättre träningsresultat genom att träna i grupp! Vi har stort utbud av gruppträningar som passar alla: Spinning, Indoor Walking, Box, Yoga, Easy Line m.m. Våra instruktörer peppar och motiverar dig under hela passet!

Bastu

Att basta är bra för kropp & själ. Mjuka upp muskler och leder samt gör dig harmonisk, avslappnad och lugn efter träningen i våra fina bastur.

Turistkort

Finns att köpa under juni, juli och augusti. Turistmånad för 549 kr och turistvecka för 299 kr. Turistkort köps på öppethus: mån & tor 17.00 - 19.00

Klubb Sverige - 225 gym

225 gym i Sverige är anslutna och finns på 177 orter. Är du på semester
eller jobb på annan ort då är det bra att ha tillgång till dessa gym.

Priser

Typ av medlemskap 12 mån 6 mån Löpande* FAR (12 mån)**
Ordinarie 349 kr/mån 399 kr/mån 449 kr/mån 299 kr/mån
Student/Senior 289 kr/mån 339 kr/mån 389 kr/mån 239 kr/mån
Medlemsavgift 400 kr 400 kr 400 kr 200 kr

* Avtal utan bindningstid. Uppsägningstid är innevarande och nästkommande månad
** FAR (Fysisk aktivitet på recept). Rabbaterat avtal med uppvisande av FaR intyg. Endast årskort

Turistmanad 549 kr
Turistvecka 299 kr

Vad andra säger om oss

5 stjärnor vill jag ge till det bästa gymmet jag någonsin tränat på, har tidigare varit på några av de andra gymmen i Kalmar, men de har mycket att lära av denna gymägaren. 32 år har respekt med sig och den kunskap han har om träning och kost. Allt är noga planerat och utvalt när det gäller maskinparken mm. Alltid rent och snyggt och bra ordning på gymmet.

Marcus Andersson

Kraftverket Gym har efter ombyggnaden fått en helt annan atmosfär, ny maskinpark, mer fria vikter samt inredning i toppklass. Nya fina omklädningsrum mm. Samt att nu är det bemannat som för i tiden med ägaren Christer.

Anders (Bamse) Hedlund

Gymmet som har allt och lite till, bästa utbudet med kosttillskott till suveränt bra priser. Solarium med aircond. Fina massagefåtöljer som bara dem är värt månadsavgiften!

Lena Karlsson

Gillar verkligen detta gym, atmosfären, medlemmarna mm. Och här går man verkligen in för att träna hårt och målmedvetet klart bäst i Kalmar.

Anna Johansson

Ett gym för alla vare sig ålder eller målsättning med träningen.

Robin Quiros

Bästa gymmet i Kalmar utan tvekan , bra maskinpark, bra ventilation och trevliga människor.

Calle Petersson